ÄNTLIGEN – och sommaruppehåll?

Första tredjedelen är klar

Okay. Dags att ställa mina ankor i rad och summera upp första ”terminen” som student på i princip femton år.

Hittills har jag klarat av alla kurser (5 st) varav jag fått VG i tre stycken. Vilket måste innebära a) att jag har nybörjartur och b) rejält med medvind.

Nybörjartur och medvind

Nu över sommaren läser jag och mina kurskamrater två kurser. Byggnadsteknik och Juridisk översiktskurs (JÖK). Jag har aldrig läst någotdera så jag kan inte relatera – inte heller planera för hur jag skall lära mig detta.

Det blir inte mindre jobbigt av att se hur vissa kurskamrater har märkt upp hela boken med färgglada flikar och understrykningar.

Vad är egentligen viktigt då?

Nedan är kursplanen för utbildningen jag läser

ÄNTLIGEN

Ganska intressant är att jag troligtvis äntligen kvalificerat mig för att läsa på C-nivå i företagsekonomi nu. Jag har haft en kurs från A-nivå som släpat de senaste femton åren men nu är den avklarad!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *