Varför bloggen – en mäklarblogg

Tyresö Mäklare – en blogg om mäkleri i Tyresö

Min personliga blogg om fastighetsmäklari i Tyresö. Jag har dessutom bloggen BostadspriseriTyresö.se där jag skriver lite mer om bostadspriser, elavtal, försäkringar och allt annat som kan påverka bostadspriserna.

Varför två bloggar

Dels för att jag vill nörda lite med att lära mig göra hemsidor. Visserligen är ämnena relaterade – men ur sökoptimeringssynpunkt och också intressemässigt skiljer de sig åt. Ena fokuserar på när du skall äga, köpa eller sälja och denna kommer mer fokusera på mäklarens roll – och hur du hittar rätt mäklare för dig.

Fastighetsmäklare – mäklerisvängen

Jag brukar säga att jag hänger i mäklarsvängen – eftersom jag arbetar på mäklarkontor och studerar till mäklare.

Kontakta mig

Innan du vet ordet av kommer jag ha gått klart utbildningen som fastighetsmäklare – men innan dess får du skicka en e-post om du har några funderingar, vill ta en fika eller bara nätverka. På dagarna hänger jag på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tyresö (samt Botkyrka, Kungsholmen, Vasastan och Österåker).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *